2025. FEBRUÁR 1-2. (SZOMBAT-VASÁRNAP) 11.00 órától
Vadételspecialitások az Öreg Tanyacsárdában
Kakukkfű, boróka, rozmaring, csipkebogyó – ellenállhatatlanná teszik a vadételeket. Séfjeink kifinomult érzékkel illesztik a fűszereket a vadhúsokhoz, hiszen a lényeg az, hogy a fűszerek az ételek karakterét kiemeljék, ahelyett, hogy elnyomnák a vadhús jól ismert zamatait. Vadász barátaink már lesben állnak, hogy a legszebb vadakat hozzák be a konyhánkra. Mi pedig már alig várjuk, hogy a nyitás hétvégéjén elkészíthessük Önöknek a legfinomabb ételspecialitásokat.
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.