14-15th September 2024 Saturday-Sunday
The Mangalica fat pig is the only Hungarian indigenous pig breed. The Mangalica is a cross between the Sumadia from the Banska region and the Szalonta and Bakony pigs. Of course, the high fat content of mangalica meat is rich in cholesterol! What many people forget is that there is a difference between cholesterol and cholesterol! And in favour of the mangalica pig, it is precisely the fact that the cholesterol in mangalica, because it is made up of longer carbon chains, does not stick to the vascular wall and is therefore eliminated from the body without damage.
Good Hungarian meat is on our table this weekend. Leave the cooking and the washing up to us: meet us at the Old Tanyacsarda on Saturday and Sunday!
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.