25-26. JANUAR 2025 SAMSTAG-SONNTAG
FASANEN- UND PERLHUHNGERICHTE IN DER ALTEN TANYACSARDA
Am Eröffnungswochenende werden unsere Köche Fasanen- und Perlhuhngerichte zubereiten, die Körper und Seele wärmen. Besondere Köstlichkeiten, die zu den besten Gerichten gehören und deshalb auf den Festtagsmenüs aller berühmten Küchen stehen. Deshalb haben wir sie auch für die Wiedereröffnung ausgewählt.
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.