Pályázat

SOBRI Halnapok az Öreg Tanyacsárdában okt. 22-27.

21:00

2024-10-22

To

2024-10-27

SOBRI HALNAPOK AZ ÖREG TANYACSÁRDÁBAN
2024. október 22-27. (keddtől vasárnapig)

A „Sobri-féle” halászlé már fogalommá vált. Ezekben a napokban e jellegzetes íz mellett még számos hal-ételspecialitást kóstolhatnak a vendégek. A halnapok ételkínálatát, az ételspecialitásokat halétlapon szerepeltetjük, melyet kifejezetten erre az eseményre készítünk el.

Sobri Józsi bácsival évtizedekig együtt főztük a halászlevet és a mai napig az ő receptjét követjük.
A Sobri halászlé titka a ponty, ami soha nem iszapos ízű, a nagybaracskai fűszerpaprika, egy adag humor és csipetnyi kópéság… Józsi bácsi már sajnos nincs közöttünk, de vendégszeretetét és főztjének jellegzetes ízét igyekszünk felidézni erre a hétvégére.

Jöjjön el Ön is és kóstolja meg a finom halételeket!

 Étlapajánlatunkból szemezgetve:

– Ropogós haltepertő friss zöldségekkel,
makói lilahagymagyűrűvel,
csípős paprikakrémmel

 SOBRI-hallé házi gyufatésztával

– Filézett vegyes hallé (harcsa, ponty)
házi gyufatésztával

– Egészben sült halak: kecsege, pisztráng, süllő 

– Vargányagombás harcsapaprikás
túrós csuszával, serpenyőben tálalva

– Házi madártej vaníliafagylalttal

Javasoljuk, hogy foglaljanak asztalt előre, nehogy lemaradjanak róla!
+36 76 356 010
tanyacsarda@tanyacsarda.hu

 
 

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom